When the shadow face appears

I've always been super sensitive which means I've always been super strong in my senses. When I grew up my mom and I lived in a condo on the top level, and I would use the stairs to play on while my nose could smell and sense exactly who…

Sådan undgår du at blive tyk af din stressende hverdag

,
Vi kender det alle. I perioder hvor to do listen er lidt for lang, timerne i døgnet lidt for korte, og pulsen lidt for høj. Der skrider træningen, den sunde kost og de gode rutiner. Og bliver i stedet erstattet af lange arbejdsdage, hurtigt mad og for det meste en siddende stilling hvor vi knap får os rørt igennem dagen.

Kvindens 10 typiske stress-fejl

Har du også overvejet, om græsset reelt ville være grønnere på den anden side og dermed banket dig selv oveni hovedet, over ikke at have det ligeså fantastisk? Har tanken omkring, at livet ville føles langt lettere, hvis du bare lige var 5 kilo lettere, mange penge rigere eller ligeså smuk og sund som hende modellen i ugebladene, også strejfet dig?

Som kvinde har jeg en licens

En licens der gør det komplet legalt, lovligt og fuldstændig okay, at indeholde både livets største skrøbelighed, følsomhed og usikkerhed. På det plan hvor selv den fineste lille blomst virker bomstærk i forhold dertil. Og samtidig har jeg som kvinde en licens til at hive fat i en indre styrke, robusthed, drivkraft og power – som kun en skabning der er født til at presse et andet menneske ud af sig, kan finde ind til i sig selv.

Må du egentlig sige noget?

HVEM DU ER I ANDRES ØJNE, BLIVER DU LYNHURTIGT I EGNE ØJNE. OG MÅSKE DU FAKTISK BLIVER DET I ANDRES ØJNE, SOM DU ALLEREDE ER I EGNE ØJNE. En påvirkning fra det ydre til det indre, samt fra det indre til det ydre. POINTEN? –> SOM MENNESKER PÅVIRKES VI !!!

Måske det hele er som Alice i Wonderland

MÅSKE DEN HER VERDEN BARE ER HELT FORSKRUET. Fyldt med kærestepar der går fra hinanden. Fyldt med ensomme mennesker der i desperat søgen efter en tosomhed, en connection eller bare et fyld til tomheden – rister sig selv og sit eget værd i jagten på netop det. Måske vi lever i en tid fyldt med ligegyldighed, overflade, meningskriser og fanatisme. Og måske intet er som det skal være.