VIDEO: Mit spirituelle “Take on” doTERRA debatten (danish)

,


Jeg har lavet en video, som du finder længere nede på siden

De seneste dage, har der floreret nogle enkelte kritiske opslag på de sociale medier, omkring doTERRA.

Disse opslag har fået en del kommentarer med sig, og det jeg oplever der gør sig gældende er tydeligt to ting:

  1. Stort set alle er enige om at doTERRA produktet (olierne) er fantastiske. Her tilbyder mange endda at købe olierne at kvinden der er ked af a hun er kommet til at købe for mange over tiden.
  2. Samt at forretningsformen kan vække utryghed, fordi den indtil nu, kan stå ukendt for det danske øje og i utryghed heraf komme til at blive forbundet med “pushy type” sælgere, og 90’ernes ulovlige pyramide scheme. De spirituelle kvinder beskriver dette med ord som “noget føles off”

Jeg har ikke selv kunne gå dybt ind i debatten, da jeg har mærket mange flere underliggende energier hos kilderne til disse kritiske opslag, end hvad der egentlig handler om doTERRA, og der bliver det lige så svært for mig at være i, som når man spørger et menneske hvordan de har det, med svaret “FINT” alt i mens det er tydeligt at mærke, at det ikke er sandt.

Jeg kan dog mærke et stort behov for at sige noget alligevel, da jeg forstår forretningsformen utrolig godt, faktisk tror på det er fremtiden, og gerne vil bidrage til at skabe tryghed, klarhed og gennemsigtighed på det ukendte der kan føles skræmmende.

Derfor har jeg lavet denne video som varer 1 time, hvor jeg fortæller hvorfor jeg har brugt olierne i mange år, hvordan jeg forstår mig på forretningen, hvorfor jeg har valgt at være ambassadør for disse olier, hvilket jeg aldrig kunne drømme om hvis ikke det var i integritet, samt hvad jeg egentlig mener at debatten handler om.

Dertil synes jeg egentlig at det er trist, hvis vi alle blot er ét menneskes fingerpegen og velskrevne SOME-post fra, at blive stemplet fra en ensidig vinkel og blive taget afstand til. Både mennesker og forretninger. Må vi alle være mere blødhjertede end det, samt have forståelse for det hele billedes visdom.


Harmoni, forbundethed og det nye paradigme handler for mig om rummeligheden til det hele billede. Og det mangler i min optik i  debatten her.

Ps: du kan læse mere om doTERRA på min side her

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *